کلثوم اکبری که وارد پایتخت شد، در واقعیت کیست؟

کلثوم اکبری زادهٔ 1346 قاتل زنجیره‌ای است. او پس از آن‌که در شهریور 1402 به ظن دست داشتن در مرگ همسر 82 ساله‌اش بازداشت شد، به قتل 10 نفر دیگر طی 20 سال اعتراف کرد. دستگیری و شناسایی متهم توسط محمد مظهری، بازپرس ویژهٔ قتل دادسرای محمودآباد، اتفاق افتاد. ویدیویِ او در زمانِ بازداشت که خود را رو به دوربین اینگونه معرفی می‌کرد: «کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری» در فضای مجازی فراگیر شد.

هر چند بررسی‌ها نشان می‌دهند که کلثوم در این سال‌ها 18 شوهر صیغه‌ای و 19 عقد رسمی داشته که همگی جانشان را از دست داده‌اند و احتمال می‌رود آمار قربانیان او بیش از 11 نفر باشد. در مجموع احتمال داده‌اند که وی بیش از 20 مرد را به قتل رسانده است. او پس از مهین قدیری دومین قاتل زنجیره‌ای زن ایرانی به‌شمار می‌آید.

کلثوم با حضور در گعده‌های زنانه از زندگی‌اش و اینکه تمایل دارد به ازدواج موقت مردی سالخورده که تنها زندگی می‌کند در بیاید سخن می‌گفت. او به این ترتیب با افرادی که برای پدر سالخورده و تنهایشان به‌دنبال همدم می‌گشتند آشنا می‌شد. کلثوم پس از اطمینان از این‌که سوژهٔ موردنظرش ثروت زیادی دارد به شرط دریافت مهریه در قالب پول نقد یا مِلک به عقد او درمی‌آمد و در کمتر از 3 ماه با شگردهایی از قبیل خوراندن دارو و خفه کردن شخص را به قتل می‌رساند. او قرص قند یا فشار خون را در نوشیدنی‌های مختلف حل می‌کرد و به قربانی می‌داد. در مرتبه‌های اول و زمانی که حال قربانی بد می‌شد کلثوم او را به بیمارستان می‌رساند و ظاهراً نجاتش می‌داد. اما در مرحله‌های بعد با بالا بردن دوز دارو آن‌ها را بی‌حال می‌کرد و می‌کشت و چون سابقهٔ قبلی داشتند کسی به نحوهٔ مرگشان مشکوک نمی‌شد.در یکی از اولین قتل‌ها، کلثوم قربانی را با الکل صنعتی مسموم و سپس با بالش خفه کرده است.

کلثوم قتل‌هایش را در شهرهای ساری، نکا، محمودآباد، بابل و قائم‌شهر مرتکب شده است. او قربانیانش را از شهرهای مختلف انتخاب می‌کرد تا ردی از خود باقی نگذارد.

حالا محسن تنابنده در سریال پایتخت 7 از عنوان کلثوم اکبری برای یک شخصیت جدید این سریال استفاده کرد که ارسطویی پایتخت به این اسم و فامیل واکنش جالبی نشان داد.